Stichting Gullie © 2019 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden


Niets is verschrikkelijker dan activiteit zonder inzicht

Thomas Carlyle  (1795-1881)

Een succesvolle werkwijze is het KIA-programma, tien weken werken aan jezelf

In tien weken ga je met diverse opdrachten aan de slag met als doel om: [a] kennis in te winnen, [b] inzichten te verwerven in je functioneren en [c] relevante ervaringen op te doen, waardoor je begint met het ontwikkelen van nieuw gedrag. De resultaten worden per week besproken met een coach of counselor, die je helpt met het inzichtelijk maken van je gedrags- en denkpatronen.

Het KIA-programma duurt 10 weken en helpt met het aanpakken van acute functioneringsproblemen.


Het programma is een combinatie van gesprekken en zelf actief aan de slag gaan.

Het KIA-programma is een Korte Intensieve Activering voor personen die preventief en/of curatief met zichzelf aan de slag willen gaan.


Het programma helpt met de trein terug op de rails te zetten.


Het KIA-programma is een investering in de ontwikkeling van de persoonlijke groei en het optimaliseren van het persoonlijke en/of het beroepsmatige functioneren.


Het programma is tijdsintensief.

Nu met gratis PRT-Scan,  klik hier of op de afbeelding  Voor meer informatie! Voor meer informatie over het KIA-programma  klik hier!