Begin Weleer Thee Salon Scriptorium Activiteiten Winkel Contact

De Salon van Weleer is een unieke ervaring van theater, video, zang, literatuur, muziek in de vorm van een ouderwetse Thee Salon in een historische werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht.

De Salon van Weleer is de plaats voor een goed gesprek  of om te lezen en  te leren. Een plaats om kennis te delen, maar ook om te genieten. De minimale leeftijd voor de salon is 16 jaar. Bovendien mogen meegebrachte etenswaren en drank niet worden genuttigd  in de salon.

Stichting Gullie werkt zonder enige vorm van subsidie en wij waarderen het ten zeerste als u een donatie wilt geven, klik hier!

Wilkommen, Bienvenue, Welkom!

Na het welkomstwoord is het tijd om te horen hoe het programma van de salon is opgebouwd.
Het onderwerp van de maand

Een gastspreker of onze huisauteur Gert van Veen (o.a. Handboek Counseling en diverse groepsdynamica boeken) verzorgd een lezing over een onderwerp.


Het open gesprek

Tijdens het open gesprek is er ruimte om te praten over het onderwerp van de maand of ieder ander onderwerp waarover je wilt praten.   


Ter overweging

Het laatste onderdeel van de Talk Salon is een overweging die je meekrijgt om over na te denken of er iets mee te gaan doen, of eenvoudigweg naast je neer te leggen


Iedere tweede zondagmiddag van de maand vindt er een Talk Salon plaats. Het is een middag om te verdiepen over een onderwerp waar de meeste van ons vroeg of laat mee te maken krijgen. Het onderwerp kan te maken hebben met gevoelens, ervaringen, vaardigheden, handelwijzen, leefwijze, relaties, teams, competenties, het dagelijkse of beroepsmatige functioneren. Natuurlijk is voldoende ruimte om je ervaringen te delen of om vragen te stellen, of om te luisteren. Het is een middag om even stil te staan bij een onderwerp wat je boeit of een onderwerp wat je zelf inbrengt.

Talk Salon

De Talk Salon begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De entree is gratis. Het is raadzaam om een zitplaats te reserveren door het onderstaande formulier in te vullen en op te sturen.

MAANDOVERZICHT